Foto: Shutterstock
Siera bumbiņas ikdienas našķim vai ciemiņus gaidot.
45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
150 gūdens0.25 TKsāls25 gmargarīns vai sviests100 gkviešu milti30 gParmas vai Holandes siers2 gab.olas

Sagatavošana

1

Katliņā uzvāra ūdeni, sāli un taukvielas.

2

Nepārtraukti un spēcīgi maisot, pievieno miltus.

3

Noņem katliņu no plīts. Masai pievieno rīvētu sieru.

4

Pamazām vienu pēc otras, masai pievieno olas. Masu nepārtraukti puto, līdz iegūst spīdīgu, mīkstu un biezu mīklu.

5

No mīklas veido lazdu riekstiem līdzīgas, mazas bumbiņas. Liek uz cepamā papīra.

6

Siera bumbiņas cep cepeškrāsnī 200 grādos apm. 20 minūtes. Cepeškrāsni neatver pirmo 10 - 15 minūšu laikā.

Iesūtīja: pirzjiks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!