45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
150 gūdens0.25 TKsāls25 gmargarīns vai sviests100 gkviešu milti30 gParmas vai Holandes siers2 gab.olas
Sagatavošana
1
Katliņā uzvāra ūdeni, sāli un taukvielas.
2
Nepārtraukti un spēcīgi maisot, pievieno miltus.
3
Noņem katliņu no plīts. Masai pievieno rīvētu sieru.
4
Pamazām vienu pēc otras, masai pievieno olas. Masu nepārtraukti puto, līdz iegūst spīdīgu, mīkstu un biezu mīklu.
5
No mīklas veido lazdu riekstiem līdzīgas, mazas bumbiņas. Liek uz cepamā papīra.
6
Siera bumbiņas cep cepeškrāsnī 200 grādos apm. 20 minūtes. Cepeškrāsni neatver pirmo 10 - 15 minūšu laikā.
Iesūtīja: pirzjiks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit