25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
kārtainā bezrauga mīkla200 gMascarpone150 gsaldais krējums želatīns2 ĒKpūdercukurs svaigas zemenes
Sagatavošana
1
Mīklu ievieto cepamā veidnē (apaļā), lai mīkla nedaudz karas pāri malām, iekšā saber zirņus vai pupas, tas tāpēc, lai mīkla neuzpūšas un cep 15 minūtes.
2
Tad zirņus vai pupas izber un cep mīklu gatavu.
3
Gatavo mīklas groziņu atdzesē.
4
Sagatavo pildījumu: sieru samaisa ar cukuru, iemaisa putukrējumu un izkausētu želatīnu. Pildījumu liek groziņā un ledusskapī, lai saželē.
5
Pirms pasniegšanas saliek pārgrieztas, lielas zemenes un piparmētras lapiņas.
Iesūtīja: Znis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit