Foto: Shutterstock
Vienkārši un ātri pagatavojama siera kūka ar zemenēm.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
kārtainā bezrauga mīkla200 gMascarpone150 gsaldais krējums želatīns2 ĒKpūdercukurs svaigas zemenes

Sagatavošana

1

Mīklu ievieto cepamā veidnē (apaļā), lai mīkla nedaudz karas pāri malām, iekšā saber zirņus vai pupas, tas tāpēc, lai mīkla neuzpūšas un cep 15 minūtes.

2

Tad zirņus vai pupas izber un cep mīklu gatavu.

3

Gatavo mīklas groziņu atdzesē.

4

Sagatavo pildījumu: sieru samaisa ar cukuru, iemaisa putukrējumu un izkausētu želatīnu. Pildījumu liek groziņā un ledusskapī, lai saželē.

5

Pirms pasniegšanas saliek pārgrieztas, lielas zemenes un piparmētras lapiņas.

Iesūtīja: Znis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!