Foto: Vida Press
Siera nekad nevar būt par daudz, vai ne? Sātīgas vakariņas vai spēcinošas brokastis vien pusstundas laikā. Brīdinām, mājinieki lūgs šo atkārtot!
30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
250 gČedaras siers250 gbekons (vai ne pārāk trekns cauraudzītis)1 gab.sīpols200 gmilti2 gab.olas45 mlpiens30 gpētersīļi1 TKcepamais pulveris eļļa cepšanai

Sagatavošana

1

Sīpolu sakapā un uz lēnas uguns eļļā apcep, līdz tie ir mīksti.

2

Kamēr cepas sīpoli, bekonu smalki sagriež. Kad sīpoli mīksti, tiem pievieno bekona gabaliņus un cep, līdz gaļa brūna. Noņem pannu no plīts un noliek malā.

3

Bļodā sajauc miltus un cepamo pulveri. Pievieno miltiem viegli sakultas olas un pienu. Visu samaisa, līdz sausās un slapjās sastāvdaļas labi sajaukušās.

4

Pievieno mīklai nelielos kubiņos sagrieztu vai rupji sarīvētu sieru, kapātus pētersīļus un apcepto bekonu un sīpolus. Visu samaisa, līdz vienmērīgi sajaucas.

5

Pannā sakarsē eļļu un ar karoti liek nelielas "pankūciņas". Cep uz vidējas liesmas no abām pusēm, līdz gatavs.

Pasniedz ar ceptu kartupeļu daiviņām un dārzeņu salātiem. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!