Siera pankūkas ar kūpinātu gaļu
Foto: Vida Press
5.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g Čedaras siers
Čedaras siers
250 g
250 g bekons (vai ne pārāk trekns cauraudzītis)
bekons (vai ne pārāk trekns cauraudzītis)
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
200 g
200 g milti
milti
2 gab.
2 gab. olas
olas
45 ml
45 ml piens
piens
30 g
30 g pētersīļi
pētersīļi
1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Citi ēdieni
  • Siera un biezpiena uzkodas
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Launags
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Siera nekad nevar būt par daudz, vai ne? Sātīgas vakariņas vai spēcinošas brokastis vien pusstundas laikā. Brīdinām, mājinieki lūgs šo atkārtot!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīpolu sakapā un uz lēnas uguns eļļā apcep, līdz tie ir mīksti.

    Kamēr cepas sīpoli, bekonu smalki sagriež. Kad sīpoli mīksti, tiem pievieno bekona gabaliņus un cep, līdz gaļa brūna. Noņem pannu no plīts un noliek malā.

    Bļodā sajauc miltus un cepamo pulveri. Pievieno miltiem viegli sakultas olas un pienu. Visu samaisa, līdz sausās un slapjās sastāvdaļas labi sajaukušās.

    Pievieno mīklai nelielos kubiņos sagrieztu vai rupji sarīvētu sieru, kapātus pētersīļus un apcepto bekonu un sīpolus. Visu samaisa, līdz vienmērīgi sajaucas.

    Pannā sakarsē eļļu un ar karoti liek nelielas "pankūciņas". Cep uz vidējas liesmas no abām pusēm, līdz gatavs.

    Pasniedz ar ceptu kartupeļu daiviņām un dārzeņu salātiem. Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form