'Našķoties' Zanes karaliskās siermaizes
Foto: Publicitātes foto
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 ml
400 ml piens
piens
300 g
300 g Krievijas siers
Krievijas siers
50 g
50 g sviests
sviests
30 g
30 g kviešu milti
kviešu milti
30 g
30 g Parmas tipa siers
Parmas tipa siers
šķipsna
šķipsna svaigi rīvēts muskatrieksts
svaigi rīvēts muskatrieksts
šķipsna
šķipsna Kajēnas pipari
Kajēnas pipari
šķipsna
šķipsna malti melnie pipari
malti melnie pipari
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
150 g
150 g plāni sagriezta šķiņķa šķēlītes
plāni sagriezta šķiņķa šķēlītes
4 gab.
4 gab. skābmaizes šķēles
skābmaizes šķēles
1 ĒK
1 ĒK sinepes
sinepes
 
maurloki dekorēšanai
maurloki dekorēšanai
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Maize
  • Pasaules Virtuve
  • Franču stila karstmaizes ar sieru padarīs tavas brokastis par svētku maltīti. Tās gatavos Zane Grēviņa šo sestdien raidījumā "Našķoties". Recepti lasi "Tasty", bet kulinārijas raidījumu skaties televīzijā sievietēm "STV Pirmā!" un lietotnē "Shortcut".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pagatavo mērci. Katliņā izkausē sviestu, pievieno miltus. Maisot visu gatavo 2 minūtes, tad pakāpeniski pievieno pienu.

    Viendabīgas konsistences mērces masā iemaisi rīvēto muskatriekstu, Kajēnas piparus, melnos piparus, sāli un 130 g rīvēta Krievijas siera.

    Mērci nedaudz atdzesē.

    Uz pannas izkārto divas no četrām maizes šķēlēm, tās apzied ar pagatavoto mērci.

    Tad pārklāj ar dažām Krievijas siera šķēlēm, virs tām izkārto plāni sagrieztu šķiņķi. To pārzied ar sinepēm un atkārtoti pārklāj ar siera šķēlēm.

    Atlikušās divas maizes šķēles apzied ar pagatavoto mērci, tad novieto uz augšpusē esošajām siera šķēlēm.

    Vēlreiz ar mērci pārklāj arī maizes šķēļu virspusi, pārber ar sarīvētu atlikušo Krievijas sieru un sīki sarīvētu Parmas tipa sieru.

    Pannu liec līdz 230 grādu temperatūrai sakarsētas cepeškrāsns augšējā daļā.

    Maizītes gatavo ventilatora režīmā apmēram 15–20 minūtes.

    Maizītes pasniedz karstas, apbērtas ar smalki sakapātiem maurlokiem.

    Lai labi garšo!

    Tags

    Našķoties Zane Parmas siers Skābmaize Maurloki Kajēnas pipari Krievijas siers Kviešu milti Melnie pipari Muskatrieksts Piens Sāls Sinepes Sviests Šķiņķis Brokastis Launags Cepeškrāsns Ikdienas maltītei Maize Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form