Ābolu tēja
Foto: Shutterstock
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sildošs un ļoti aromātisks tējas un ābolu sulas dzēriens. To vari baudīt tāpat, kopā ar kādu cepumu vai kūkas gabaliņu, vai paņemt līdzi termosā, dodoties dzestrās pastaigās.

Ūdeni uzvāra nelielā katliņā, pievieno tam krustnagliņas, kanēļa standziņas un anīsu. Tad pievieno tējas maisiņus vai beramo tēju un ļauj tai ūdenī ievilkties trīs minūtes.

Pēc tam tējas maisiņus/lapiņas izņem no uzvārītās tējas. Tajā iemaisa nesaldinātu ābolu sulu un medu. Katliņu vēlreiz uzliek uz plīts un nedaudz uzkarsē.

Sagatavo krūzītes – katrā ieliek pāris ābola šķēles. Visu pārlej ar nupat pagatavoto tēju. Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form