
Šī Veronikas Ļevšas vienkāršā, ātri pagatavojamā recepte neatstās vienaldzīgu nevienu nosalušo un izsalkušo. Diezgan ātri pagatavojama un ļoti garda zupiņa!
Notīra burkānus, sagriež kubiņos.
Šampinjonus sagriež gabaliņos.
Sīpolu sakapā.
Visu apcep sakarsētā eļļā cepamajā pannā.
Kartupeļus nomizo, sagriež nelielos gabaliņos.
Katlā liek garšvielas, pavāra, tad pievieno kartupeļus, apceptos burkānus, sīpolu un šampinjonus.
Vāra, kamēr kartupeļu un burkāni mīksti. Ja vēlas tumīgāku zupiņu, daļu kartupeļu var izņemt no katla, saspaidīt ar dakšiņu, ielikt atpakaļ katlā.
Maisot pievieno zupai kausēto sieru, uz lēnas uguns pavāra vēl 5 min. Gatavs!
Lai labi garšo!