Foto: Shutterstock
Siļķe krējumā ar marinētiem sīpoliem un dillēm - lēta, bet garda uzkoda.
90Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 gab.siļkes filejas250 gskābs krējums pēc garšasdilles2 gab.sīpoli galda etiķis

Sagatavošana

1

Sīpolus nomizo, smalki sagriež, liek traukā un pārlej etiķi. Noliek marinēties. Pēc aptuveni stundas marinādi nolej.

2

Siļķes filejas sagriež gabaliņos, liek virs sīpoliem, Pievieno kapātas dilles, krējumu un visu samaisa.

3

Ja vēlas, var pievienot vārītas olas.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!