Siltas un kraukšķīgas ķiplokmaizītes ar sieru
Foto: Privātais arhīvs
3.7500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. ciabata
ciabata
160 g
160 g mīksts sviests
mīksts sviests
2 gab.
2 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1 TK
1 TK ķiploku pulveris
ķiploku pulveris
1 TK
1 TK kaltēti pētersīļi
kaltēti pētersīļi
125 g
125 g rīvēts cietais siers
rīvēts cietais siers
1 TK
1 TK paprikas pulveris
paprikas pulveris
3 gab.
3 gab. mocarellas siera bumbas
mocarellas siera bumbas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ikdienas maltītei
  • Picas un karstmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Vari tās kraukšķināt pie salātiem vai zupas. Mazliet pikantas, un to gatavošanā izmantoti divi sieru veidi – mocarella un cietais siers, kas dažādo garšas. Paprikas pulveris, ar ko pārkaisītas maizītes, bagātina aromātu. Divdesmit minūtēs būs gatavas siltas un īpaši gardas sāļās maizītes, kuru recepti iesaka gardēde, "Instagram" konta "Prieks gatavot" autore Silva Kronberga.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Krāsni sakarsē līdz 200 grādu temperatūrai.

    Pannā izklāj cepampapīru.

    Bļodiņā sajauc sviestu, ķiplokus, pētersīļus un cieto sieru.

    Maizi sagriez šķēlēs, apsmērē ar sviesta maisījumu un kārto uz pannas.

    Maizītes pārkaisi ar paprikas pulveri.

    Liec tās cepeškrāsnī un cep 10 minūtes.

    Pēc tam maizītes izņem no krāsns, virsū kārto mocarellu.

    Neilgu laiku vēlreiz liec cepeškrāsnī, lai siers nedaudz pakūst.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form