Siltie garneļu salāti ar fetas sieru
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Burvīgi salāti ēšanai dienas vidū, tie remdēs izsalkumu un ļaus turpināt iesāktos darbus. Salāti būs piemēroti arī kā uzkoda nelielās viesībās.

Garnelēm pa nakti ļauj atlaisties, tās ieliekot parastajā ledusskapja nodalījumā. Vispiemērotākās salātiem būs jēlās garneles. Ja nepieciešams, tās iztīra no čaumalām.

Sagriež pusgredzenos sīpolu, smalki sakapā ķiploku. Sadrupina fetas sieru.

Pannā sakarsē eļļu un apcep sīpolus. Kad tie kļuvuši caurspīdīgi, pievieno ķiplokus, turpina cept apmēram minūti. Pievieno sīpoliem un ķiplokiem raudeni, ķirštomātus un apmaisot karsē apmēram 2 minūtes.

Iemaisa pannā garneles un maisot karsē vēl 2 minūtes, apkaisa garneles un tomātus ar sāli un pipariem, izmaisa.

Sagatavo salātu mērci, samaisot kopā visas sastāvdaļas.

Uz šķīvja liek salātu lapas, pa virsu liek fetas sieru, siltās garneles un tomātus, aplaista ar mērci, rotā ar raudenes zaļumiem un pasniedz ar pitas maizi, to sagriežot četrās daļās.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form