Siltie vistas gaļas salāti
Foto: Santa Maria
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3
3 vistas krūtiņas
vistas krūtiņas
2 ĒK
2 ĒK Santa Maria vistas gaļas garšvielas
Santa Maria vistas gaļas garšvielas
2+1 ĒK
2+1 ĒK rapšu eļļa
rapšu eļļa
1
1 sagriezta sarkanā paprika
sagriezta sarkanā paprika
1
1 rupji sagriezta ledus salātu galviņa
rupji sagriezta ledus salātu galviņa
100 g
100 g zirņu dīgsti
zirņu dīgsti
2
2 smalki sagriezti, nogatavojušies tomāti
smalki sagriezti, nogatavojušies tomāti
1/2
1/2 šķēlītēs sagriezts gurķis
šķēlītēs sagriezts gurķis
2
2 seleriju kāti
seleriju kāti
Mērcei:
3 ĒK
3 ĒK ābolu sidra etiķis (vai cits maigs etiķis)
ābolu sidra etiķis (vai cits maigs etiķis)
2 ĒK
2 ĒK Santa Maria vistas gaļas garšvielas
Santa Maria vistas gaļas garšvielas
1/2
1/2 smalki kapāts sarkanais sīpols
smalki kapāts sarkanais sīpols
3 ĒK
3 ĒK olīveļļa
olīveļļa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas salāti
  • Karstie salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Siltie vistas gaļas salāti ir viegli un izsmalcināti, bet vienlaikus sātīgi un sildoši.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    No abām pusēm pārkaisiet vistu krūtiņas ar vistas gaļas garšvielu. Pannā uzkarsējiet eļļu un apcepiet vistas gaļu uz vidējas uguns.

    Cepiet vistas gaļu 3 minūtes no katras puses, līdz tā ir gatava un viegli brūna. Pārlieciet uz šķīvja.

    Uzkarsējiet pannā eļļu. Noskalojiet un sagrieziet papriku lielos gabalos.

    Cepiet papriku 3 minūtes no katras puses, līdz tā viegli apcepas un kļūst mīkstāka.

    Pārlieciet uz šķīvja. Noskalojiet un lieciet salātu lapas, diedzētos zirņus, tomātus, gurķus, selerijas un papriku uz liela šķīvja.

    Sagrieziet vistas gaļu šķēlītēs un pārkaisiet salātiem.

    Salātu mērce: bļodā sajauciet etiķi, piedevu vistas gaļas ēdieniem, smalki kapātu sarkano sīpolu un eļļu. Pārlejiet mērci salātiem tieši pirms pasniegšanas.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form