
Siltie vistas gaļas salāti ir viegli un izsmalcināti, bet vienlaikus sātīgi un sildoši.
No abām pusēm pārkaisiet vistu krūtiņas ar vistas gaļas garšvielu. Pannā uzkarsējiet eļļu un apcepiet vistas gaļu uz vidējas uguns.
Cepiet vistas gaļu 3 minūtes no katras puses, līdz tā ir gatava un viegli brūna. Pārlieciet uz šķīvja.
Uzkarsējiet pannā eļļu. Noskalojiet un sagrieziet papriku lielos gabalos.
Cepiet papriku 3 minūtes no katras puses, līdz tā viegli apcepas un kļūst mīkstāka.
Pārlieciet uz šķīvja. Noskalojiet un lieciet salātu lapas, diedzētos zirņus, tomātus, gurķus, selerijas un papriku uz liela šķīvja.
Sagrieziet vistas gaļu šķēlītēs un pārkaisiet salātiem.
Salātu mērce: bļodā sajauciet etiķi, piedevu vistas gaļas ēdieniem, smalki kapātu sarkano sīpolu un eļļu. Pārlejiet mērci salātiem tieši pirms pasniegšanas.