7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
franču vai citas maigas sinepes medus zaļumi (kinza, pētersīļi, dilles u.c.) ķiploks sāls un pipari olīveļļa, kas paredzēta cepšanai vistas gaļa
Sagatavošana
1
Sinepes, medu proporcijā 1:1 sajauc, pievieno nedaudz eļļas un samaisa kopā līdz majonēzes konsistencei. Svarīgi pievienot labas kvalitātes, cepšanai paredzētu olīveļļu, kas neļaus šašlikam piedegt.
2
Pēc tam pievieno smalki sagrieztus zaļumus, ķiploku, piparus un sāli.
3
Visu samaisa, tad kārtīgi un ar mīlestību "iemasē" gaļā.
4
Grilē, cep cepeškrāsnī vai uz pannas, līdz gaļa gatava.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit