Sīpolu gredzeni – ātrais un vienkāršais variants
Foto: Shutterstock
3.5000 4
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g sīpoli
sīpoli
1/4 glāze
1/4 glāze milti
milti
 
sāls
sāls
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Dārzeņu un sēņu uzkodas
  • Eļļā vārītās uzkodas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Sīpolu gredzeni - ātri pagatavojama uzkoda baudīšanai ar vēsu alu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīpolus nomizo, nomazgā, sagriež smalkās ripiņās. Ripiņas sadala gredzenos.

    Gredzenus apviļā miltos un cep taukvāres katlā 2 - 4 minūtes 180*C.

    Sīpoliem notecina lieko eļļu un apsāla.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form