
Loading...
Sastāvdaļas
Sīpolu gredzeni - ātri pagatavojama uzkoda baudīšanai ar vēsu alu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sīpolus nomizo, nomazgā, sagriež smalkās ripiņās. Ripiņas sadala gredzenos.
Gredzenus apviļā miltos un cep taukvāres katlā 2 - 4 minūtes 180*C.
Sīpoliem notecina lieko eļļu un apsāla.
Iesūtīja: Ieva
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.