80Minūtes
19Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
150 mlrapšu eļļa50 gcukurs120 gbrūnais cukurs3 gab.olas20 gvaniļas cukurs210 gmilti1.5 TKkanēlis1 TKsoda0.5 TKcepamais pulveris1 TKsāls240 gsmalki rīvēti burkāni50 mlpaniņas1 saujasakapāti valrieksti1 saujarozīnes180 gkrēmsiers150 grikota1 ĒKmedus0.5 TKkanēlis ogas pasniegšanai
Sagatavošana
1
Samaisi eļļu ar cukuru un olām viendabīgā maisījumā.
2
Pievieno rīvētus burkānus, samaisi.
3
Pievieno miltus, sodu, cepamo pulveri, kanēli un sāli, visu samaisi.
4
Pielej paniņas, pievieno valriekstus un rozīnes, samaisi un izlej cepamā formā.
5
Cep cepeškrāsnī (160 grādos) aptuveni 45 minūtes, gatavību pārbaudot ar kociņu – iedur kociņu, ja tas iznāk ārā tīrs un mīkla nelīp klāt, tad kūka gatava.
6
Kūku atdzesē līdz istabas temperatūrai.
7
Pagatavo krēmu – saputo vai samaisi rikotu ar krēmsieru, medu un kanēli, un liec to kūkai virsū, izlīdzina ar karoti piešķirot krēmam formu pēc savas izvēles.
8
Rotā ar ogām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit