30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
400 gskābs krējums gcukurs0.5 TKrīvēta citrona miziņa želatīns dzērveņu sīrups
Sagatavošana
1
Skābam krējumam pievieno cukuru, rīvētu citrona miziņu vai vaniļu, tad maisa, līdz cukurs izšķīst, tad pievieno ūdenī uzbriedinātu un karstā ūdens peldē izšķīdinātu želatīnu.
2
Lej trauciņos un sarecina.
* var arī taisīt, kā kārtaino. Pagatavo tādu krējuma želeju, ielej trauciņā, tad pievieno recēt sākušu augļu želeju, kad tā sarecējusi, tad atkal krējuma un sarecini.
Iesūtīja: Denija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit