Slinkā frikadeļu zupa
Foto: Shutterstock
4.3333 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Recepte īsteniem sliņķiem – ātrā frikadeļu zupa, kas neprasīs īpašu piepūli. Izvēlies tos dārzeņus un malto gaļu, kas pašam tīk, lai zupa sanāktu visgardākā, kāda ēsta.

Katliņā saber saldētus dārzeņu maisījumu, aplej ar ūdeni un pievieno mazliet sāls. Vāra 5-7 minūtes.

Pa to laiku sajauc frikadeļu masu un veido mazas frikadelītes, pievieno zupai. Kad tās uzpeld, zupa ir gatava. Frikadelēm izmanto to gaļu, kas vislabāk garšo – derēs gan vistas maltā gaļa, gan liellopa maltā gaļa, gan īpaši frikadelēm paredzēts maltās gaļas maisījums. Ja slinkums ir pārņēmis tik ļoti, ka nav vēlēšanās nodarboties ar vienāda lieluma frikadelīšu lipināšanu, vari ar siltā ūdenī samitrinātu tējkaroti ņemt pa piciņai gaļas un likt verdošajā buljonā.

Brīdi pirms vārīšanas beigām zupas katlā saber sakapātus zaļumus.

Pasniedz ar skābu krējumu un zaļumiem, pēc garšas pievieno sāli, ja vajadzīgs.

Iesūtīja: annnija

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form