Slinkā lazanja ar krabju gaļu
Foto: Vida Press
5.0000 2
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
6
6 lazanjas plāksnes
lazanjas plāksnes
1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa
1
1 smalki sakapāts sīpols
smalki sakapāts sīpols
1
1 smalki sakapāts čili bez sēklām
smalki sakapāts čili bez sēklām
200 g
200 g krabju gaļa
krabju gaļa
1
1 laima miziņa un sula
laima miziņa un sula
2-3 ĒK
2-3 ĒK smalki sakapāti pētersīļi
smalki sakapāti pētersīļi
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Makaronu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Patiesībā šī nemaz nav lazanja, šis nosaukums izvēlēts, pateicoties lazanjas makaronu plāksnēm. Ātra un vienkārša ideja vakariņām vai pusdienām - sātīga pasta, maiga krabju gaļa, asumiņš no čili un ķiplociņa!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vieglā sālsūdenī uzvāra lazanjas plāksnes līdz "al dente" (9-10 minūtes). Ar putu karoti izceļ lazanjas plāksnes no katla un liek traukā ar siltu ūdeni, tikmēr gatavo mērci.

    Pētersīļus smalki sakapā, ķiploku izspiež caur ķiplokspiedi, visu samaisa kopā, pievienojot smalki rīvētu laima miziņu.

    Pannā uzkarsē vienu ēdamkaroti eļļas, pievieno smalki sakapātus sīpolus un čili, visu sautē piecas minūtes.

    Pievieno saplucinātu krabju gaļu, maisot izkarsē, pievieno laima sulu.

    Lazanjas plāksnes nosusina uz papīra dvielīša, liek uz šķīvja. Vienā pusē liek cepto krabju gaļu un pārloka plāksni.

    Pasniedz uz iepriekš sasildītiem šķīvjiem un pārkaisa ar pētersīļu, ķiploka un laima miziņas maisījumu. Pārslaka ar olīveļu un pasniedz. Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form