Slinkā Napoleona kūka bez cepšanas
Foto: DELFI
3.0000 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas

Ko darīt, ja kārojas pašgatavotu Napoleonkūku, bet mājās nav cepeškrāsns un draugu virtuvi izmantot nav ne laika, ne gribēšanas? Noderēs šī recepte, kuru uzgājām interneta dzīlēs, pārbaudījām savā virtuvē un atzinām par labu esam!

Šis ir pavisam slinkais variants, kurā izmantojam cepumus "Austiņas" un veikalos nopērkamo vaniļas pudiņa maisījumu. Tā kā gan cepumi, gan vaniļas pudiņš ir ļoti saldi, garšas līdzsvaram papildinājām kūku ar svaigām avenēm. Rezultāts – izcils!

Protams, ja vēlies gatavot vārīto krēmu pati, seko, piemēram, šīm norādēm.

Vispirms gatavo krēmu. Uzkarsē pienu ar cukuru, pievieno vaniļas pudiņa maisījumu un vāri atbilstoši ražotāja norādījumiem uz iepakojuma.

Gatavo masu atdzesē līdz istabas temperatūrai un sakul ar mīkstu sviestu.

Ķeries pie kūkas kārtošanas. Veidnē izliec austiņu cepumu kārtu, pārsmērē ar krēmu.

Virs krēma kārto avenes, kurām pa virsu – atkal austiņcepumu kārtu.

Turpini ar krēmu, avenēm, cepumiem. Kā pēdējā kārta ir krēms.

Slinkā Napoleona kūka bez cepšanas
Foto: DELFI

Atlikušos cepumus smalki sadrupini un pārkaisi kūkas augšpusi. Liec vēsumā un ļauj krēmam sasūkties cepumu kārtās. Vēlams – uz nakti.

Tas arī viss, lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form