Slinkās kartupeļu pankūkas ar krējumu
Foto: J.Roze
4.1111 9
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
kartupeļi
kartupeļi
 
ola
ola
 
sāls
sāls
 
skābais krējums, pasniegšanai
skābais krējums, pasniegšanai
 
kviešu milti
kviešu milti
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Pankūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Zeltainas kartupeļu pankūkas ar kraukšķīgām maliņām, pagatavojamas nieka 20 minūtēs. Baudi tās ar krējumu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kartupeļus ar roku vai, izmantojot virtuves kombainu, sarīvē uz rupjās rīves.

    Ja nepieciešams, nolej lieko šķidrumu. Pieliek olu, sāli, ja nepieciešams arī nedaudz miltu, un sajauc.

    Liek cepties karstā eļļā, līdz pankūkas ir zeltainas no abām pusēm. Pasniedz ar skābo krējumu.

    * ja neliek klāt sāli, tad, kad viena puse gatava un otra gandrīz gatava var pārbērt ar sieru rīvētu.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form