40Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
kāposts2 burkāni800 gmaltā gaļa1 sīpols1 paprika3 ķiploka daiviņas garšvielas1 glāzevārīti rīsi200 mlsaldais krējums pēc garšassāls un malti melnie pipari3 ĒKtomātu pasta pēc garšasbuljons
Sagatavošana
1
Maltai vistas gaļai pievieno uz rujās rīves sarīvētu sīpolu, vārītus rīsus, uz smalkās rīves sarīvētus ķiplokus, sāli un piparus. No masas veido garenas tīteņu formas kotletes.
2
Sarīvē burkānus. Papriku sagriež strēmelītēs. Kāpostu sasmalcina.
3
Papriku, kāpostus un burkānus apcep dziļā pannā vai biezā katlā. Pievieno sāli, piparus un tomātu pastu.
4
Liek iekšā "tīteņus", pievieno buljonu, lai tīteņi ir pilnībā pārklāti, un sautē uz nelielas liesmas aptuveni stundu.
5
Beigās pievieno paciņu saldā krējuma un uzkarsē.
Iesūtīja: zīlex
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit