Foto: Shutterstock
Ļoti vienkārši pagatavojami "slinkie" tīteņi ar krējumu - gards gaļas, kāpostu un rīsu kārtojums.
45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kāposts gaļas kopējā gašviela "Santa Maria"800 gmaltā gaļa1 glāzerīsi skābs krējums1 mazā bundža konservētu tomātu

Sagatavošana

1

Katlā ielej nedaudz eļļu, liek kārtām - sagrieztu svaigu kāpostu, garšvielas, svaigu malto gaļu, garšvielas, nevārītus rīsus. Visu atkārto vēlreiz un noslēdz ar kāpostu kārtu, pa virsu lej konservētus tomātus gabaliņos un pievieno verdošu ūdeni, tā, lai viss ir nosegts.

2

Zem vāka sautē gatavu aptuveni 1-1.5 stundu.

3

Ēd ar skābu krējumu un zaļumiem.

Iesūtīja: Tati

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!