Makaroni ar ceptām sēnēm saldā krējuma mērcē
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
4.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Mazie pastas gliemežvāciņi jeb orecchiette ir lieliski piemēroti, lai tos pagatavotu maigā saldā krējuma mērcē. Klāt pievienotās apceptās sēnes un pētersīļi pacels septītajās debesīs ar katru apēsto kumosu. Iepriecini sevi un mīļos pusdienās!

Pastu izvāra, kā norādīts uz iepakojuma. Kad gliemežvāciņi gatavi, nokāš un atliek malā.

Pannā apcep sēnes – var izmantot dažādu sēņu maisījumu, svaigas, marinētas vai saldētas – un pievieno ķiploku sviestu.

Padoms: ķiploku sviestu vari pagatavot pats. Mīkstā sviestā iemaisi aptuveni daiviņu saspiesta ķiploka. Ja sviestu negrib tik asu, izmanto ķiploku sāli.

Katliņā uzkarsē saldo krējumu un dārzeņu buljonu. Kad šķidrums karsts, iemaisa tajā pastu un apceptās sēnes. Visu kārtīgi apmaisa.

Pēc tam pa virsu uzkaisa sasmalcinātus pētersīļus un olīveļļu. Gatavo maltīti pasniedz dziļos šķīvjos.

Labu apetīti!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form