Šokolādes batoniņš ar biezpienu un riekstu sviestu
Foto: Privātais arhīvs
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
180 g
180 g biezpiens
biezpiens
2 ĒK
2 ĒK riekstu sviests
riekstu sviests
1 ĒK
1 ĒK medus
medus
3 TK
3 TK stēvija
stēvija
70 g
70 g tumšā šokolāde
tumšā šokolāde
 
sālīti zemesrieksti
sālīti zemesrieksti
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Šokolāde un konfektes
  • Pasaules Virtuve
  • Ļoti gards našķis, ko ar prieku baudīs ne tikai mazuļi, bet arī pieaugušie. Atvēsini to ledusskapī, un tas piešķirs kārumam īpašu garšu. Šokolādes saldums niansēti spēlējas ar sālīto zemesriekstu sāļumu. Bet pievienotais riekstu sviests piešķir īpašu punktiņu uz "i". Recepti iesaka "Instagram" konta "Ēdam skaisti" autore Māra Ziemele.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Mazā bļodiņā sajauc riekstu sviestu ar medu.

    Otrā trauciņā samīci biezpienu ar saldinātāju.

    Biezpiena masu sadali divās daļās un ar mitrām rokām izveido plācenīti.

    Vidu mazliet iespied un ieliec ēdamkaroti riekstu sviesta masas.

    Rūpīgi salipini augšu ar maliņām.

    Izveidotos plācenīšus liec uz gludas virsmas, piemēram, silikona virtuves dēlīša.

    Liec ledusskapī, kamēr sagatavo šokolādes glazūru.

    Izkausē šokolādi un pievieno sasmalcinātus riekstu gabaliņus.

    Biezpiena plācenīšus apsmērē ar glazūru un liec ledusskapī, lai tā sacietē.

    Pēc brīža izņem un apsmērē ar glazūru batoniņa apakšu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Luminor biznesam