Foto: Shutterstock
Šokolādes desa ar augļiem un riekstiem ikdienas našķim un svētkiem.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
2 gab.paciņas Selgas cepumi150 gsviests2 gab.olas1 glāzecukurs50 gkakao marmelāde rieksti žāvēti augļi

Sagatavošana

1

Šokolādes desa ar augļiem un riekstiem ikdienas našķim un svētkiem.

2

Olas kopā ar cukuru kausē, pieliek sviestu un maisot karsē, līdz cukurs un sviests izkusis.

3

Tad liek kakao un samaisa. Karsē.

4

Tad pieliek mazos gabaliņos sasmalcinātus cepumus, riekstus, marmelādi un žāvētus augļus.

5

Stingri ietin cepamā papīrā - desas formā.

6

Liek ledusskapī (vislabāk uz nakti).

Iesūtīja: blusiņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!