30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
2 gab.paciņas Selgas cepumi150 gsviests2 gab.olas1 glāzecukurs50 gkakao marmelāde rieksti žāvēti augļi
Sagatavošana
1
Šokolādes desa ar augļiem un riekstiem ikdienas našķim un svētkiem.
2
Olas kopā ar cukuru kausē, pieliek sviestu un maisot karsē, līdz cukurs un sviests izkusis.
3
Tad liek kakao un samaisa. Karsē.
4
Tad pieliek mazos gabaliņos sasmalcinātus cepumus, riekstus, marmelādi un žāvētus augļus.
5
Stingri ietin cepamā papīrā - desas formā.
6
Liek ledusskapī (vislabāk uz nakti).
Iesūtīja: blusiņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit