Foto: Publicitātes foto
Iestājoties pavasarim, jau šonedēļ tiks aizvadīti vieni no tradīcijām bagātākajiem svētkiem – Lieldienas. Šajos svētkos kopīgi ar saviem tuvajiem piedalāmies dažādās svētku aktivitātēs, iepazīstamies ar senlatviešu ticējumiem, kā arī sagatavojam svētku galdu un izbaudām laiku kopā. "Maxima" garšu vēstnesis Raimonds Zommers dalās ar salda un mazliet citādāka krēma brilē recepti, kam pievienota šokolāde.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
6 gab.olas70 gcukurs480 gsaldais krējums20 gkakao25 gcukurs virskārtai ogas pasniegšanai

Sagatavošana

1

Katliņā ielej saldo krējumu, cukuru un kakao un uzsilda.

2

Masai, lēnām maisot, pievieno klāt olu dzeltenumus.

3

Iegūto masu lej karstumizturīgās formiņās, liek cepeškrāsnī un ūdens peldē cep 140 grādos 20–30 minūtes.

4

Atdzesē, pārber ar cukuru plānā kārtiņā un karamelizē ar liesmas lampu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!