240Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
200 gtumšā šokolāde100 gpiena šokolāde100 gpiens20 gcukurs200 mlsaldais krējums
Sagatavošana
1
Abas šokolādes salauž mazos gabaliņos, ieber katlā un pielej pienu.
2
Liek uz ļoti mazas uguns un, lēnām maisot, izkausē šokolādi.
3
Olas baltumus saputo, līdz veidojas pastingras putas, tad pamazām pieber cukuru un turpina putot, līdz izveidojas stingras putas.
4
Saldo krējumu saputo.
5
Atdzisušajā šokolādē vispirms uzmanīgi iecilā saputoto olas baltumu, pēc tam putukrējumu.
6
Pirms pasniegšanas vismaz 3 stundas tur vēsā vietā.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit