Šokolādes - olu krēms
Foto: Shutterstock
12 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Šokolādes - olu krēms, kurš iepriecinās visus saldummīļus.

Abas šokolādes salauž mazos gabaliņos, ieber katlā un pielej pienu.

Liek uz ļoti mazas uguns un, lēnām maisot, izkausē šokolādi.

Olas baltumus saputo, līdz veidojas pastingras putas, tad pamazām pieber cukuru un turpina putot, līdz izveidojas stingras putas.

Saldo krējumu saputo.

Atdzisušajā šokolādē vispirms uzmanīgi iecilā saputoto olas baltumu, pēc tam putukrējumu.

Pirms pasniegšanas vismaz 3 stundas tur vēsā vietā.

Iesūtīja: Vineta

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form