Šokolādes "salami" ar marmelādi - cienasts īstiem saldummīļiem.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
6 TKkakao0.5 glāzecukurs100 gsviests saldās brokastu pārslas marmelāde un valrieksti

Sagatavošana

1

Sagriež marmelādi(var arī taisīt bez, arī garšīgi sanāk) mazos kubiciņos, riekstus nedaudz sasmalcina.

2

Sviestu silda uz lēnas uguns, pievieno cukuru un kakao, izmaisa. Pievieno marmelādi, riekstus, nedaudz vēl pasilda, lai marmelāde pakūst. Pievieno pārslas ("Kellogs Smacks" vai "Oho" kviešu pārslas ar medu. var izmantot arī klasisko metodi – cepumus, vislabāk "Selga"), visu samaisa, nedaudz atļauj masai savilkties pārslās, kamēr tā vēl karsta.

3

Tad ietin folijā vai maisiņā, izveido desas formu, ieliek ledusskapī, pēc dažam stundām izņem, sagriež gabaliņos.

Iesūtīja: karmedoija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!