Soļanka
Foto: Shutterstock
3.5000 4
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Soļanka ar liellopu gaļu – garšos visai ģimenei. Karsto zupu pasniedz ar kādu citrona šķēlīti un skābā krējuma karoti.

No liellopu kauliem un gaļas vāra buljonu.

Sīpolus sagriež salmiņos, liek sakarsētos taukos vai sviestā un apcep, pievieno tomātu pastu un sautē, līdz sīpoli mīksti.

Buljonā liek nomizotus, iegarenos gabaliņos sagrieztus skābētus gurķus, liellopu gaļu, šķiņķi, nieres, apceptos sīpolus, piparus, lauru lapas, sāli, kaperus, olīvas un vāra 5–10 minūtes.

Pasniedzot soļankā liek skābu krējumu, pētersīļu zaļumus, citrona šķēlītes.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Comment Form