Soļanka no trīs veidu gaļas
Foto: Shutterstock
2.3636 11
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. vistas buljona kubiņi
vistas buljona kubiņi
2 gab.
2 gab. burkāni
burkāni
3 gab.
3 gab. kartupeļi
kartupeļi
4 gab.
4 gab. marinēti gurķi
marinēti gurķi
1 gab.
1 gab. āsā tomātu mērce burkā
āsā tomātu mērce burkā
 
žāvēta gaļa
žāvēta gaļa
 
cīsiņi
cīsiņi
 
mednieku desiņas
mednieku desiņas
4 gab.
4 gab. sīpoli
sīpoli
50-100 g
50-100 g siers
siers
 
citrons
citrons
 
olīvas
olīvas
 
skābs krējums
skābs krējums
  • Ass un pikants ēdiens
  • Gaļas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Soļanka no trīs veidu gaļas - daudz vienkāršāk un ātrāk, nekā izklausās.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzliek vārīties ūdeni, kad uzvārās pieliek klāt buljona kubiņus, ļauj buljonas uzvārīties, tad pieliek sarīvētus burkānus un sagrieztos kartupeļus un vāra.

    Kamēr dārzeņi vārās, uz pannas apcep sīpolus, kad tie ir apcepušies, pievieno tiem smalki sagrieztās desiņas, gaļas un to visu apcep.

    Tad pievieno tomātu mērci. Un ļauj tam visam (sīpoliem, gaļai un mērcei) apcepties - nu reāli sanāk tā, ka kad, mērce sāk burbuļot, tad jāņem nost no uguns.

    Un tad no pannas pa tiešo visu beram (jeb lejam) katlā, kur vārās dārzeņi, pievienojam sagrieztus gurķīšus.

    Vāram kamēr zupa gatava.

    Te gan jāpiebilst, ka soļanka ir zupa, kas jo ilgāk vārās, jo garšīgāka.

    Bet, ja gaidīt negribas, tad var pavārīt minūtes 20 un ņemt nost.

    Kad zupa ir jau praktiski gatava, ieber tajā sarīvēto sieru un izmaisa un pavāra vēl pāris minūtes.

    Lej škīvjos, pieliek citrona gabaliņus (kopā ar miziņu), olīvas un krējumu.

    Iesūtīja: kaktus

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form