Soli pa solim: biešu aukstā zupa ar rukolu
Foto: DELFI
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
500 ml
sauja
sauja
pēc garšas
2 gab.

Šis varētu būt vasarā visātrāk pagatavojamais ēdiens, kas izdosies arī tiem, kas nemēdz ilgi uzturēties virtuvē. Šķiet, ka nav vērts iemest aci receptē, viss tikai jāsamet katlā un jāpārlej ar kefīru. Tomēr atļausimies publicēt fotorecepti, tā teikt, iedvesmai!

Pirms gatavošanas uzliek vārīties trīs olas, tām jābūt cieti vārītām, tāpēc pēc pirmā uzmestā burbuļa jāuzņem 10 minūtes. Vēl labāks variants ir olas novārīt jau iepriekšējā dienā.

Izvēlies lielu katlu un iegāz tajā burciņu marinētu biešu, pievieno sīkos kubiņos sagrieztus redīsus. Marinādi nav jānolej, arī to droši pievieno.

Soli pa solim: biešu aukstā zupa ar rukolu
Foto: DELFI

Sagriež dilles un lociņus, ja patīk kreptīgāka zupa, var likt vēl vienu lociņu sauju.

Soli pa solim: biešu aukstā zupa ar rukolu
Foto: DELFI


Smalki sagriež svaigos gurķus, ja garšo, tad saplucina rukolu.

Soli pa solim: biešu aukstā zupa ar rukolu
Foto: DELFI

Visu pārlej ar kefīru, samaisa. Pēc garšas pievieno piparus, sāli, sinepes un sasmalcinātas olas. Samaisa un liek uz stundu ledusskapī ievilkties. Nepacietīgākie droši var ēst uzreiz no bļodas, ja izmantotais kefīrs ir vēss.

Soli pa solim: biešu aukstā zupa ar rukolu
Foto: DELFI

Pirms kefīra pievienošanas gan man nācās visu pārliet bļodā, jo katliņš izrādījās par mazu.

Tā, lūk, top zupa, kas pēc tam jāēd trīs dienas!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form