Soli pa solim: kaneloni ar maltās gaļas pildījumu un sieru
Foto: Privātais arhīvs
2.6250 8
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ar malto gaļu pildīti kaneloni jeb makaronu trubiņas saldā krējuma un smalcinātu tomātu mērcē, kas, pilnai laimei, pārkaisītas ar dāsnu siera kārtu. Itāliešu virtuves recepti, kuras gatavošanai iedvesma gūta kādā "Ievas Virtuve" žurnālā, iesaka Zanda Riekstiņa.

Sīpolus un ķiplokus nomizo. Sīpolus sarīvē uz rupjās rīves, ķiplokus – uz smalkās, pievieno gaļai. Gaļai pievieno arī sāli, piparus, olu, rīvmaizi un tomātu pastu.

Soli pa solim: kaneloni ar maltās gaļas pildījumu un sieru
Foto: Privātais arhīvs

Uzkarsē krāsni līdz 200 grādiem.

Soli pa solim: kaneloni ar maltās gaļas pildījumu un sieru
Foto: Privātais arhīvs

Gaļas masu pilda makaronu trubiņās, liek tās vienu pie otras veidnē.

Soli pa solim: kaneloni ar maltās gaļas pildījumu un sieru
Foto: Privātais arhīvs

Pārlej ar saldo krējumu, tad – ar sasmalcinātiem konservētiem tomātiem, pārkaisa ar sieru. Trauku pārklāj ar foliju, liek krāsnī. Pēc 25 minūtēm foliju noņem, cep vēl 10 minūtes, līdz siers kļuvis zeltains.

Soli pa solim: kaneloni ar maltās gaļas pildījumu un sieru
Foto: Privātais arhīvs

Pirms pasniegšanas var pārkaisīt ar kapātu baziliku.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form