Spageti ar garnelēm un ķirštomātiem
Foto: Publicitātes foto
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g spageti
spageti
1 kg
1 kg garneles
garneles
500 g
500 g ķirštomāti
ķirštomāti
400 g
400 g smalki sakapāti tomāti vai konservēti tomāti
smalki sakapāti tomāti vai konservēti tomāti
4
4 ķiploku daiviņas
ķiploku daiviņas
30 g
30 g sviests
sviests
1 ĒK
1 ĒK laba olīveļļa
laba olīveļļa
 
daži timiāna zariņi
daži timiāna zariņi
1
1 čili pipars
čili pipars
1
1 bazilika buntīte
bazilika buntīte
300 ml
300 ml saldais krējums vai rikotas siers
saldais krējums vai rikotas siers
200 g
200 g parmezāna siers
parmezāna siers
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Makaronu ēdieni
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Spageti var būt īsts ballīšu ēdiens, viss atkarīgs, ko tiem pievieno! Recepti iesaka Linda Vilmansone.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Makaronus novāra atbilstoši ražotāja norādījumiem.

    Uz pannas vai katliņā izkausē un sakarsē sviestu un eļļu, apcep smalki sakapātus ķiplokus, čili piparus un timiāna zariņus. Pievieno attīrītas garneles.

    Pievieno sakapātos tomātus, uz pusēm sagrieztus ķirštomātus, bazilika lapiņas un cep 3 minūtes, līdz garneles maigi rozā.

    Visam pievieno saldo krējumu vai rikotu, uzkarsē un iemaisa izvārītos spageti.

    Pārber un iemaisa smalki sarīvētu sieru. Pasniedz karstu.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form