Spageti ar garnelēm un ķirštomātiem
Foto: Publicitātes foto
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Spageti var būt īsts ballīšu ēdiens, viss atkarīgs, ko tiem pievieno! Recepti iesaka Linda Vilmansone.

Makaronus novāra atbilstoši ražotāja norādījumiem.

Uz pannas vai katliņā izkausē un sakarsē sviestu un eļļu, apcep smalki sakapātus ķiplokus, čili piparus un timiāna zariņus. Pievieno attīrītas garneles.

Pievieno sakapātos tomātus, uz pusēm sagrieztus ķirštomātus, bazilika lapiņas un cep 3 minūtes, līdz garneles maigi rozā.

Visam pievieno saldo krējumu vai rikotu, uzkarsē un iemaisa izvārītos spageti.

Pārber un iemaisa smalki sarīvētu sieru. Pasniedz karstu.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form