Foto: Publicitātes foto
Spageti var būt īsts ballīšu ēdiens, viss atkarīgs, ko tiem pievieno! Recepti iesaka Linda Vilmansone.
30Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

200 gspageti1 kggarneles500 gķirštomāti400 gsmalki sakapāti tomāti vai konservēti tomāti4 ķiploku daiviņas30 gsviests1 ĒKlaba olīveļļa daži timiāna zariņi1 čili pipars1 bazilika buntīte300 mlsaldais krējums vai rikotas siers200 gparmezāna siers

Sagatavošana

1

Makaronus novāra atbilstoši ražotāja norādījumiem.

2

Uz pannas vai katliņā izkausē un sakarsē sviestu un eļļu, apcep smalki sakapātus ķiplokus, čili piparus un timiāna zariņus. Pievieno attīrītas garneles.

3

Pievieno sakapātos tomātus, uz pusēm sagrieztus ķirštomātus, bazilika lapiņas un cep 3 minūtes, līdz garneles maigi rozā.

4

Visam pievieno saldo krējumu vai rikotu, uzkarsē un iemaisa izvārītos spageti.

5

Pārber un iemaisa smalki sarīvētu sieru. Pasniedz karstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!