
Loading...
Sastāvdaļas
0.5 glāzes
0.5 glāzes skābs krējums
skābs krējums1
1 kukurūzas bundža
kukurūzas bundža100 g
100 g kūpināta cūkas krūtiņa
kūpināta cūkas krūtiņa0.5
0.5 paciņa spageti makaroni
paciņa spageti makaroni1 glāze
1 glāze rīvēts siers
rīvēts siers0.5
0.5 sīpols
sīpols1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa1 ĒK
1 ĒK pētersīļu lapas
pētersīļu lapas sāls
sāls pipari
pipari čili pulveris
čili pulverisSpageti kļuvuši jau arī mūsu tautā iecienīti. Citādākai spageti receptei piedāvājam šos makaronus pasniegt kopā ar kukurūzu un kūpinātu cūkgaļas krūtiņu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Spageti izvārā, kā norādīts pamācībā uz paciņas.
Krūtiņu sagriež kubiņos, apcep ar sakapātiem sīpoliem, ķiplokiem un nokāsto kukurūzu.
Visu aplej ar krējumu.
Visu samaisa ar spageti makaroniem, sieru un sakapātām pētersīļu lapām.
Iesūtīja: VecPoga
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.