Foto: Shutterstock
Ikdienas maltītei gardi spageti ar sieru un šķinķi
20Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
450 gspageti3 ĒKolīveļļa175 gžāvēts šķiņķis4 ĒKbuljons4 gab.olas75 gParmezāna siers75 gKrievijas siers6 ĒKsaldais krējums0.5 TKpaprikas pulveris sāls pipari

Sagatavošana

1

Uzvāra spageti, ūdenim pievienojot 1 EK eļļu un 1 TK sāls.

2

Eļļā apcep gabaliņos sagrieztu šķiņķi, pievieno buljonu un vāra līdz šķidrums iztvaiko.

3

Olas sakuļ kopā ar sieru. Kad spageti ir gatavs, to karstu liek uz pannas kopā ar apcepto šķiņķi. Pievieno sakultās olas un labi izmaisa.

4

Tad pievieno saldo krējumu un kūpinātas paprikas pulveri.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!