Spageti makaroni ar konservētiem tomātiem, garnelēm un zaļajām pupiņām
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Klasiskie spageti mazliet citādākā gaismā – ar apceptām garnelēm, mīkstiem konservētajiem tomātiem un mazliet čili asumiņam. Kontrastu maltītei piešķirs zaļās pupiņu pākstis (var izmantot gan svaigas, gan saldētas), bet izteiktu garšaugu aromātu – dilles.

Spageti izvāra verdošā ūdenī aptuveni 10-12 minūtes (vai kā norādīts uz iepakojuma). Divas minūtes pirms gatavošanas beigām katliņā saber arī zaļās pupiņas, lai tās apvārītos.

Kamēr spageti vārās, pannā uzkarsē eļļu. Pievieno garneles un pāris minūtes apcep, līdz tās kļuvušas rozā no abām pusēm.

Pēc tam garnelēm pievieno konservētos tomātus, čili pārslas un visu pannā sutina dažas minūtes.

Spageti un pupiņas nokāš, bet pēc tam ieliek pannā pie garnelēm un tomātiem. Visu apmaisa un pievieno arī sakapātas dilles.

Pēc garšas pievieno sāli un piparus.

Pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas, kamēr spageti vēl silti.

Labu apetīti!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form