Spageti makaroni ar konservētiem tomātiem, garnelēm un zaļajām pupiņām
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g spageti
spageti
100 g
100 g zaļās pupiņas (pārgrieztas uz pusēm vertikāli)
zaļās pupiņas (pārgrieztas uz pusēm vertikāli)
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
250 g
250 g lielas garneles vai tīģergarneles (bez čaulītēm)
lielas garneles vai tīģergarneles (bez čaulītēm)
400 g
400 g konservēti ķirštomāti (vai parastie tomāti)
konservēti ķirštomāti (vai parastie tomāti)
šķipsna
šķipsna čili pārslas
čili pārslas
1 ĒK
1 ĒK dilles
dilles
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Dārzeņu ēdieni
  • Makaronu ēdieni
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Klasiskie spageti mazliet citādākā gaismā – ar apceptām garnelēm, mīkstiem konservētajiem tomātiem un mazliet čili asumiņam. Kontrastu maltītei piešķirs zaļās pupiņu pākstis (var izmantot gan svaigas, gan saldētas), bet izteiktu garšaugu aromātu – dilles.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Spageti izvāra verdošā ūdenī aptuveni 10-12 minūtes (vai kā norādīts uz iepakojuma). Divas minūtes pirms gatavošanas beigām katliņā saber arī zaļās pupiņas, lai tās apvārītos.

    Kamēr spageti vārās, pannā uzkarsē eļļu. Pievieno garneles un pāris minūtes apcep, līdz tās kļuvušas rozā no abām pusēm.

    Pēc tam garnelēm pievieno konservētos tomātus, čili pārslas un visu pannā sutina dažas minūtes.

    Spageti un pupiņas nokāš, bet pēc tam ieliek pannā pie garnelēm un tomātiem. Visu apmaisa un pievieno arī sakapātas dilles.

    Pēc garšas pievieno sāli un piparus.

    Pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas, kamēr spageti vēl silti.

    Labu apetīti!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form