Spageti gaileņu un kausētā siera mērcē
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2/3
2/3 paciņa spageti
paciņa spageti
1
1 paciņa kausētā siera
paciņa kausētā siera
500 ml
500 ml gailenes
gailenes
3 ĒK
3 ĒK eļļa
eļļa
1 ĒK
1 ĒK sviests
sviests
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
pēc garšas
pēc garšas pētersīļi
pētersīļi
1 TK
1 TK citronu sula
citronu sula
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Karstās uzkodas
  • Launags
  • Pasaules Virtuve
  • Kad gaileņu mērce pagatavota visās zināmajās variācijās, laiks ieviest jaunas vēsmas ēdienkartē, izpeldinot sēnes kausētajā sierā un "saprecinot" vienā pannā ar spageti.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Novāra spageti, sekojot norādījumiem uz iepakojuma. Nokāš, atstājot aptuveni 1/2 glāzi šķidruma.

    Kamēr makaroni vārās, pannā iepriekš uzkarsētā eļļā apcep sausas, iepriekš notīrītas gailenes (lielākās sagriež mazākos gabaliņos), pievienojot sāli, piparus un citronu sulu.

    Pēc 4-5 minūtēm pievieno sviestu, kapātus pētersīļus un uz mērenas liesmas sautē vēl 5 minūtes.

    Iemaisa kausēto sieru un no makaroniem nolieto šķidrumu. Kad siers iemaisīts, liek pannā spageti, apmaisa un karsē aptuveni minūti.

    Pārkaisa ar kapātiem pētersīļiem un bauda.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form