Foto: Shutterstock
Kad gaileņu mērce pagatavota visās zināmajās variācijās, laiks ieviest jaunas vēsmas ēdienkartē, izpeldinot sēnes kausētajā sierā un "saprecinot" vienā pannā ar spageti.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

paciņa spageti1 paciņa kausētā siera500 mlgailenes3 ĒKeļļa1 ĒKsviests pēc garšassāls un malti melnie pipari pēc garšaspētersīļi1 TKcitronu sula

Sagatavošana

1

Novāra spageti, sekojot norādījumiem uz iepakojuma. Nokāš, atstājot aptuveni 1/2 glāzi šķidruma.

2

Kamēr makaroni vārās, pannā iepriekš uzkarsētā eļļā apcep sausas, iepriekš notīrītas gailenes (lielākās sagriež mazākos gabaliņos), pievienojot sāli, piparus un citronu sulu.

3

Pēc 4-5 minūtēm pievieno sviestu, kapātus pētersīļus un uz mērenas liesmas sautē vēl 5 minūtes.

4

Iemaisa kausēto sieru un no makaroniem nolieto šķidrumu. Kad siers iemaisīts, liek pannā spageti, apmaisa un karsē aptuveni minūti.

5

Pārkaisa ar kapātiem pētersīļiem un bauda.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!