Spageti gaileņu un kausētā siera mērcē
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kad gaileņu mērce pagatavota visās zināmajās variācijās, laiks ieviest jaunas vēsmas ēdienkartē, izpeldinot sēnes kausētajā sierā un "saprecinot" vienā pannā ar spageti.

Novāra spageti, sekojot norādījumiem uz iepakojuma. Nokāš, atstājot aptuveni 1/2 glāzi šķidruma.

Kamēr makaroni vārās, pannā iepriekš uzkarsētā eļļā apcep sausas, iepriekš notīrītas gailenes (lielākās sagriež mazākos gabaliņos), pievienojot sāli, piparus un citronu sulu.

Pēc 4-5 minūtēm pievieno sviestu, kapātus pētersīļus un uz mērenas liesmas sautē vēl 5 minūtes.

Iemaisa kausēto sieru un no makaroniem nolieto šķidrumu. Kad siers iemaisīts, liek pannā spageti, apmaisa un karsē aptuveni minūti.

Pārkaisa ar kapātiem pētersīļiem un bauda.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form