Spageti saldā krējuma mērcē ar spinātiem
Foto: Shutterstock
4.0000 5
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
pēc garšas
pēc garšas

Ja ledusskapī glabājas bunte spinātu, bet zupa nešķiet tas kārdinošākais veids, kā tos likt lietā, pagatavo sātīgu maltīti no spageti, zaļumus liekot lietā mērces gatavošanā. Krēmīgi, sātīgi un vasarīgi!

Spageti izvāra sālsūdenī, līdz tie gandrīz kļuvuši mīksti – viducis ir viegli kraukšķīgs (al dente).

Dziļā pannā izkausē sviestu, apcep smalki sakapātus sīpolu, pievieno spinātus, aplej ar saldo krējumu un ļauj tiem sautēties. Pievieno sāli, piparus un sautē, līdz mērce nedaudz sabiezējusi. Pievieno pusi no sarīvētā cietā siera un samaisa.

Pasniedz spageti ar spinātu mērci, pa virsu uzberot atlikušo sieru.

Lai labi garšo!

Source

Tasty

Tags

Makaroni Ātri pagatavojami ēdieni Ēdieni veģetāriešiem Ikdienas maltītei Pipari Saldais krējums Sāls Spageti Spināti Sviests Šalotes sīpoli Pusdienas Vakariņas viegli
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form