Spirdzinoša aukstā gurķu biezzupa ar zaļumiem un ķiplokiem
Foto: Shutterstock
4.0000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 garie gurķi
garie gurķi
5-6
5-6 redīsi
redīsi
300 ml
300 ml bezpiedevu jogurts
bezpiedevu jogurts
300 ml
300 ml ūdens
ūdens
3 ĒK
3 ĒK citronu sula
citronu sula
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1
1 pētersīļu bunte
pētersīļu bunte
pēc garšas
pēc garšas sāls un svaigi malti melnie pipari
sāls un svaigi malti melnie pipari
1 TK
1 TK cukurs
cukurs
60 ml
60 ml olīveļļa
olīveļļa
1
1 diļļu bunte
diļļu bunte
PASNIEGŠANAI
 
ciedru rieksti vai sasmalcināti valrieksti
ciedru rieksti vai sasmalcināti valrieksti
 
zaļumi
zaļumi
 
gurķu šķēlītes
gurķu šķēlītes
 
redīsu šķēlītes
redīsu šķēlītes
 
olīveļļa
olīveļļa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Aukstās zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Gatavojot šo zupu, nenāksies lieki nopūlēties, tērējot pēdējos spēkus, kas vēl atlikuši pēc lustīgas līgošanas, jo lielāko daļu darba tavā vietā paveiks blenderis. Ja vēlies, lai zupa būtu atvēsināta jau uzreiz pēc pagatavošanas, ūdeni aizstāj ar ledus kubiņiem.

    Visas sastāvdaļas sablendē viendabīgā masā, liek katliņā un atdzesē ledusskapī.

    Zupu lej bļodiņās, pirms pasniegšanas pārslaka ar olīveļļu, dekorē ar gurķu un redīsu šķēlēm, kapātiem zaļumiem un sasmalcinātiem riekstiem.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form