Spirdzinoša aukstā gurķu biezzupa ar zaļumiem un ķiplokiem
Foto: Shutterstock
4.0000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Gatavojot šo zupu, nenāksies lieki nopūlēties, tērējot pēdējos spēkus, kas vēl atlikuši pēc lustīgas līgošanas, jo lielāko daļu darba tavā vietā paveiks blenderis. Ja vēlies, lai zupa būtu atvēsināta jau uzreiz pēc pagatavošanas, ūdeni aizstāj ar ledus kubiņiem.

Visas sastāvdaļas sablendē viendabīgā masā, liek katliņā un atdzesē ledusskapī.

Zupu lej bļodiņās, pirms pasniegšanas pārslaka ar olīveļļu, dekorē ar gurķu un redīsu šķēlēm, kapātiem zaļumiem un sasmalcinātiem riekstiem.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form