Spirdzinoša dārzeņu aukstā zupa ar tomātu sulu
Foto: Ērika Siliņa
3.5000 2
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 gurķis
gurķis
1
1 paprika
paprika
4
4 tomāti
tomāti
1/2
1/2 sarkanais sīpols
sarkanais sīpols
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
1 ĒK
1 ĒK laima sula
laima sula
pēc garšas
pēc garšas laima miziņa, norīvēta
laima miziņa, norīvēta
1 TK
1 TK ābolu etiķis
ābolu etiķis
1 TK
1 TK Vusteras mērce
Vusteras mērce
700-800 ml
700-800 ml atvēsināta tomātu sula
atvēsināta tomātu sula
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Svaigēšana
  • Aukstās zupas
  • Dārzeņu zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Spāņu nacionālā virtuve
  • Aukstā zupa ir vienīgais ēdiens, uz ko nesas prāts tveicīgās vasaras dienās. Pavisam ātri pagatavojamas dārzeņu un tomātu sulas zupas recepti iesaka garšīgās "Instagram" lapas button_food autore Ērika Siliņa.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Visus dārzeņus sasmalcina, liek lielā bļodā vai katliņā.

    Pievieno pārējās sastāvdaļas, samaisa un pasniedz.

    Ja vēlas, var pievienot sakapātus zaļumus pēc garšas.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form