Garneles sirds formā ar čili mērci
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Mazā uzkoda jautrai ballītei. Šoreiz garneles vajadzīgas visā to krāšņumā – ar astītēm un acīm, kas padara šo uzkodu vēl jo skaistāku. Bet garšu atspirdzinās laima sula un čili mērce.

Laima sulu izspiež un lej pāri garnelēm. Tās kārtīgi apmaisa, lai sula tiek klāt visām garnelēm.

Ņem uzkodu kociņus vai garākus zobu bakstāmos un izdur cauri divām garnelēm – astei un galvai tā, lai tās veidotu sirds formu. Šādi sapāro visas garneles.

Pasniedz kopā ar laima daiviņu un saldo čili mērci uz neliela šķīvīša. Lai ēstu, garnelei notīra čauliņas un iemērc čili mērcē.

Lai labi garšo!

Comment Form