Students virtuvē: Vegāniskās kartupeļu un spinātu pankūkas
Foto: Nikola Kovaļevska
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
8 gab.
8 gab. kartupeļi
kartupeļi
100 g
100 g spināti
spināti
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
1 glāze
1 glāze auzu milti
auzu milti
1 glāze
1 glāze ūdens
ūdens
pēc garšas
pēc garšas garšvielas
garšvielas
  • Brokastis
  • Pusdienas
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Pankūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Sākoties jaunajam studiju gadam un zinot, cik dažbrīd ir grūti un mulsinoši būt patstāvīgam, ''Tasty'' aizsāk recepšu sēriju ''Students virtuvē'', kurā dalīsimies ar studentu ieteiktām, vienkāršām un maciņam draudzīgām receptēm. Esi students un tev ir savas receptes, kā ātri pagatavot kaut ko garšīgu, iekļaujoties budžetā? Ideāli! Vairs nestudē, bet tev ir studiju laika virtuves meistarstiķis, ar kuru vēlies padalīties? Lieliski! Receptes un procesa vai vismaz gala rezultāta foto sūti uz receptes@delfi.lv.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    ''Kā zināms, mēs esam lieli kartupeļu ēdāji, un tieši rudens laikā, kad dārzs pilns ar jaunajiem kartupeļiem, top visādi gardumi. Viens no tiem ir kartupeļu pankūkas, bet šoreiz bez olām un citām dzīvnieku valsts sastāvdaļām – vegāniskās. Pavisam vienkārši un maciņam draudzīgi,'' tā savu recepti ''Tasty'' iesaka Biznesa augstskolas ''Turība'' studente Nikola Kovaļevska. Piebilde: sastāvdaļu daudzums ir aptuvens un maināms atkarībā no savām vēlmēm un ēstgribas.

    Nomazgā, nomizo, sarīvē kartupeļus bļodā (lieko sulu nospiež).

    Atsevišķā bļodā auzu miltus sajauc kopā ar ūdeni un samaisa, lai veidojas pankūku mīklas konsistence. Pievieno vēlamās garšvielas (es izvēlējos sāli, piparus, persilādi un baziliku).

    Students virtuvē: Vegāniskās kartupeļu un spinātu pankūkas
    Foto: Nikola Kovaļevska

    Smalki sagriež spinātus.

    Smalki sagriež sīpolus.

    Visu saliek kopējā bļodā.

    Students virtuvē: Vegāniskās kartupeļu un spinātu pankūkas
    Foto: Nikola Kovaļevska

    Kārtīgi samaisa.

    Pankūku masu liek uz pannas cepties, ar dakšiņu piespiež, lai plānākas un kraukšķīgākas.

    Students virtuvē: Vegāniskās kartupeļu un spinātu pankūkas
    Foto: Nikola Kovaļevska

    Gatavas pasniedz ar vēlamo mērcīti (es izvēlējos sojas jogurtu ar dillēm un sāli) un kādu dārzeni - gurķi, tomātu u. c.

    Veidojam recepšu kolekciju "Students virtuvē" kopā! Sūti savu recepti uz receptes@delfi.lv

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Students virtuvē Sīpols Garšvielas un garšaugi Kartupeļi Milti Spināti Ūdens Brokastis Pusdienas Ēdieni vegāniem Ēdieni veģetāriešiem Ikdienas maltītei Pankūkas Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form