Studentu soļanka
Foto: Shutterstock
2.5000 2
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
5 gab.
5 gab. sīpoli
sīpoli
250 g
250 g tomātu pasta
tomātu pasta
1 TK
1 TK cukurs
cukurs
5 gab.
5 gab. marinēti gurķi (palieli)
marinēti gurķi (palieli)
5 gab.
5 gab. lieli kartupeļi
lieli kartupeļi
 
buljona kubiņi
buljona kubiņi
0.66 gab.
0.66 gab. mazā iepakojuma doktordesa
mazā iepakojuma doktordesa
 
olīvas
olīvas
 
citrons
citrons
 
skābs krējums
skābs krējums
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Studentu soļanka - klasiskās zupas ātrā un viekārši pagatavojamā versija.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagriež sīpolus liek apcepties pannā, beigās piešauj tomātu pastu un cukuru.

    Nomizo kartupeļus, sagriež lielajā zupas katlā un liek vārīties ūdenī ar buljona kubiņiem.

    Kad sīpoli ar tomātpastu gatavi, tad šauj viņus pie kartupeļiem.

    Pannā apcep doktordesu vai cīsiņus, kas sagriezti kubiņos. Tad liek klāt lielajā katlā.

    Kad kartupeļi mīksti, zupai pieliek arī sasmalcinātus gurķus un vēl kādu brīdi pavāra.

    Finālā, ja ir - piemet olīvas un citronšķēlītes. Lej šķīvjos, pieliek krējumu.

    Iesūtīja: Trīne

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form