Sulīga šokolādes kūka ar bagātīgu šokolādes krēmu
Foto: Privātais arhīvs
3.5000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
Biskvītam
110 g
110 g milti
milti
160 g
160 g cukurs
cukurs
35 g
35 g kakao
kakao
0.5 TK
0.5 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
0.5 TK
0.5 TK dzeramā soda
dzeramā soda
1 gab.
1 gab. ola
ola
60 g
60 g eļļa
eļļa
120 g
120 g paniņas
paniņas
120 g
120 g karsts ūdens
karsts ūdens
Krēmam
150 g
150 g saldais krējums
saldais krējums
200 g
200 g šokolāde
šokolāde
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Šokolādes nekad nevar būt par daudz! Šokolādi baudot, uzlabojas garastāvoklis. Pagatavo kūku saviem mīļajiem brīvdienās vai kā gardu pārsteigumu jubilejā un izbaudi šokolādes burvīgo garšu. Recepti iesaka gardēde Anna Škaravecka.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gatavo biskvītu. Bļodā sajauc visas sausās sastāvdaļas.

    Atsevišķā bļodā sajauc slapjās sastāvdaļas, izņemot ūdeni.

    Pa daļām iemaisi sausās sastāvdaļas slapjajās un nedaudz uzputo.

    Lēnām lej klāt karsto ūdeni un puto, līdz iegūst viendabīgu konsistenci.

    Lej divās formās un cep 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes.

    Biskvītus atdzesē.

    Gatavo krēmu. Šokolādi sakapā smalkos gabaliņos un pārlej ar uzkarsētu saldo krējumu.

    Uzgaidi piecas minūtes un pēc tam kārtīgi samaisi.

    Atdzesētu krēmu liec ledusskapī, līdz tas sacietē.

    Pirms lietošanas uzputo gaiši brūnu, gaisīgu masu.

    Kārto kūku, pamatā liekot biskvīta kārtu, uz tās krēmu un atkal biskvītu.

    Kūku veido 17 centimetrus lielā formā.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Luminor biznesam