Sulīgā upeņu kūka ar skābā krējuma pildījumu
Foto: Shutterstock
4.0000 3
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Upeņu kūka, kas garšo lieliski!

Mīklas sastāvdaļas dūšīgi samaisa un samīca, sanāk diezgan drupatains, tāpēc liekot uz pannas izspaida ar rokām vienmērīgi pa visu plāti.

Ieliek krāsns vidū un 10 - 15 minūtes pacep tādu pliku. Izņem ārā, tad ņem upenes no vasarā sagādātajiem krājumiem, pāris minūtes atsaldēju, kamēr parādās neliels miklums, apviļāju pūdercukurā (citādi būs pārāk "niknas") un beru virsū.

Pa virsu upenēm pārlej krējumu, kas sakults ar olas baltumu, pūdercukuru un miltiem.

Krāsnī iekšā un vēl cep kādas 15 - 20 minūtes ~ 200*C. Nepiemirstiet ielikt cepamo papīru apakšā tā, lai var maliņas atlocīt drusku, jo tas šķidrums var gribēt tecēt nost un tad būs krāsnī cūcība.

Iesūtīja: laimiite

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form