
Aizmirsti par vistas iezieķēšanu ar garšvielām! Aizmirsti par vistas cepeša marinēšanu! Aizmirsti par nemitīgu cepeša uzraudzīšanu un aplaistīšanu! Viss, ko tev vajag sulīgam cepetim, ir vista, sāls, panna un cepeškrāsns! Protams, vajadzēs arī nedaudz pacietības, gaidot, kad cepetis būs gatavs. Neaizmirsti uzlikt taimeri!
Uz pannas uzber sāli.
Uz sāls uzliek veselu vistu.
Liek 160-170 grādu uzkarsētā cepeškrāsnī. Cep 90- 120 minūtes (atkarībā no vistas lieluma).

Kamēr vista cepas, izvēlies un pagatavo piedevas. Cepetis labi garšos ar ceptiem dārzeņiem, kartupeļu biezputru vai burkānu un zirnīšu sautējumu. Vistas gaļu vari pasniegt arī plucinātu vai ietītu lavašā kā kebabu.
Labu apetīti!