
Vistas gaļas kotletītes ir maigas un sulīgas, ja tām pieveino nedaudz speķīša un paveic vēl kādu triku: pirms cepšanas tām vidū ieliek sviesta pikucīti. Tie arī visi knifi, kas jāzina, lai kotletītes pašas kustu mutē!
Vistas filejas sagriež gabaliņos, samaļ gaļas mašīnā.
Vistas gaļas masai pievieno gabaliņos sagrieztu speķi vai treknu kūpinājumu, pienā izmērcētu baltmaizi un visu samaļ gaļas mašīnā vēlreiz.
Masai pievieno izkausētu sviestu, olu, sāli piparus un kārtīgi izmīca.
Saveļ kotletes lieluma bumbiņas, saplacina, katra "plācenīša" vidū ieliek gabaliņu sviesta, aizver "plācenīti" un veido kotleti.
Cep kotletītes eļļā, kamēr zeltaini brūnas.
Lai labi garšo!