Sulīgās un maigās vistas kotletītes
Foto: Shutterstock
0 0
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g vistas fileja
vistas fileja
2 gab.
2 gab. balltmaizes šķēles
balltmaizes šķēles
1 gab.
1 gab. ola
ola
100 ml
100 ml piens
piens
15 g
15 g sviests mīklai
sviests mīklai
15 g
15 g sviests kotlešu pildīšanai
sviests kotlešu pildīšanai
80 g
80 g speķis vai treksn cauraudzītis
speķis vai treksn cauraudzītis
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vistas gaļas kotletītes ir maigas un sulīgas, ja tām pieveino nedaudz speķīša un paveic vēl kādu triku: pirms cepšanas tām vidū ieliek sviesta pikucīti. Tie arī visi knifi, kas jāzina, lai kotletītes pašas kustu mutē!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistas filejas sagriež gabaliņos, samaļ gaļas mašīnā.

    Vistas gaļas masai pievieno gabaliņos sagrieztu speķi vai treknu kūpinājumu, pienā izmērcētu baltmaizi un visu samaļ gaļas mašīnā vēlreiz.

    Masai pievieno izkausētu sviestu, olu, sāli piparus un kārtīgi izmīca.

    Saveļ kotletes lieluma bumbiņas, saplacina, katra "plācenīša" vidū ieliek gabaliņu sviesta, aizver "plācenīti" un veido kotleti.

    Cep kotletītes eļļā, kamēr zeltaini brūnas.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form