Foto: Shutterstock
Vistas gaļas kotletītes ir maigas un sulīgas, ja tām pieveino nedaudz speķīša un paveic vēl kādu triku: pirms cepšanas tām vidū ieliek sviesta pikucīti. Tie arī visi knifi, kas jāzina, lai kotletītes pašas kustu mutē!
50Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
300 gvistas fileja2 gab.balltmaizes šķēles1 gab.ola100 mlpiens15 gsviests mīklai15 gsviests kotlešu pildīšanai80 gspeķis vai treksn cauraudzītis pēc garšassāls pēc garšaspipari

Sagatavošana

1

Vistas filejas sagriež gabaliņos, samaļ gaļas mašīnā.

2

Vistas gaļas masai pievieno gabaliņos sagrieztu speķi vai treknu kūpinājumu, pienā izmērcētu baltmaizi un visu samaļ gaļas mašīnā vēlreiz.

3

Masai pievieno izkausētu sviestu, olu, sāli piparus un kārtīgi izmīca.

4

Saveļ kotletes lieluma bumbiņas, saplacina, katra "plācenīša" vidū ieliek gabaliņu sviesta, aizver "plācenīti" un veido kotleti.

5

Cep kotletītes eļļā, kamēr zeltaini brūnas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!