50Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
300 gvistas fileja2 gab.balltmaizes šķēles1 gab.ola100 mlpiens15 gsviests mīklai15 gsviests kotlešu pildīšanai80 gspeķis vai treksn cauraudzītis pēc garšassāls pēc garšaspipari
Sagatavošana
1
Vistas filejas sagriež gabaliņos, samaļ gaļas mašīnā.
2
Vistas gaļas masai pievieno gabaliņos sagrieztu speķi vai treknu kūpinājumu, pienā izmērcētu baltmaizi un visu samaļ gaļas mašīnā vēlreiz.
3
Masai pievieno izkausētu sviestu, olu, sāli piparus un kārtīgi izmīca.
4
Saveļ kotletes lieluma bumbiņas, saplacina, katra "plācenīša" vidū ieliek gabaliņu sviesta, aizver "plācenīti" un veido kotleti.
5
Cep kotletītes eļļā, kamēr zeltaini brūnas.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit