Sulīgās vistas karbonādes ar tomātiem un sieru
Foto: Veronika Ļevša
3.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400-500 g
400-500 g vistas filejas vai atkauloti šķiņķi bez ādas
vistas filejas vai atkauloti šķiņķi bez ādas
3-4
3-4 tomāti
tomāti
200 g
200 g siers
siers
2
2 olas
olas
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
pēc garšas
pēc garšas garšvielas un garšaugi
garšvielas un garšaugi
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Gaļas ēdieni
  • Gaļas sacepumi
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ar aromātiskiem pašmāju tomātiem un dāsnu siera kārtu "apsegtas" vistas karbonādes izdosies īpaši sulīgas un gardas. Recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu noskalo, sagriež aptuveni 2 cm biezās šķēlītes un izklapē. Pārkaisa ar sāli un pipariem.

    Olas bļodiņā sakuļ ar garšvielām. Izmērcē olā gaļas šķēles. Pannā sakarsē eļļu, liek pannā gaļu un 1–2 minūtes apcep no abām pusēm, līdz tā zeltaini brūna.

    Liek karbonādes vienu pie otras uz cepešplāts vai citā karstumizturīgā traukā.

    Uz karbonādēm liek šķēlēs sagrieztus tomātus, virsū liek siera šķēles.

    Sulīgās vistas karbonādes ar tomātiem un sieru
    Foto: Veronika Ļevša

    Cep līdz 200 grādiem iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes.

    Pirms pasniegšanas var pārkaisīt ar kapātiem zaļumiem.

    Sulīgās vistas karbonādes ar tomātiem un sieru
    Foto: Veronika Ļevša

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form