Sulīgās vistas karbonādes ar tomātiem un sieru
Foto: Veronika Ļevša
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ar aromātiskiem pašmāju tomātiem un dāsnu siera kārtu "apsegtas" vistas karbonādes izdosies īpaši sulīgas un gardas. Recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Gaļu noskalo, sagriež aptuveni 2 cm biezās šķēlītes un izklapē. Pārkaisa ar sāli un pipariem.

Olas bļodiņā sakuļ ar garšvielām. Izmērcē olā gaļas šķēles. Pannā sakarsē eļļu, liek pannā gaļu un 1–2 minūtes apcep no abām pusēm, līdz tā zeltaini brūna.

Liek karbonādes vienu pie otras uz cepešplāts vai citā karstumizturīgā traukā.

Uz karbonādēm liek šķēlēs sagrieztus tomātus, virsū liek siera šķēles.

Sulīgās vistas karbonādes ar tomātiem un sieru
Foto: Veronika Ļevša

Cep līdz 200 grādiem iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes.

Pirms pasniegšanas var pārkaisīt ar kapātiem zaļumiem.

Sulīgās vistas karbonādes ar tomātiem un sieru
Foto: Veronika Ļevša

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form