Ar aromātiskiem pašmāju tomātiem un dāsnu siera kārtu "apsegtas" vistas karbonādes izdosies īpaši sulīgas un gardas. Recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 gvistas filejas vai atkauloti šķiņķi bez ādas4 gab.tomāti200 gsiers2 olas pēc garšassāls un malti melnie pipari pēc garšasgaršvielas un garšaugi

Sagatavošana

1

Gaļu noskalo, sagriež aptuveni 2 cm biezās šķēlītes un izklapē. Pārkaisa ar sāli un pipariem.

2

Olas bļodiņā sakuļ ar garšvielām. Izmērcē olā gaļas šķēles. Pannā sakarsē eļļu, liek pannā gaļu un 1–2 minūtes apcep no abām pusēm, līdz tā zeltaini brūna.

3

Liek karbonādes vienu pie otras uz cepešplāts vai citā karstumizturīgā traukā.

4

Uz karbonādēm liek šķēlēs sagrieztus tomātus, virsū liek siera šķēles.

5

Cep līdz 200 grādiem iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes.

6

Pirms pasniegšanas var pārkaisīt ar kapātiem zaļumiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!