Sulīgi cūkgaļas burgeri ar timiānu un karamelizētu ābolu
Foto: Vida Press
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
olīveļļa
olīveļļa
Burgeriem
500 g
500 g cūkgaļas maltā gaļa
cūkgaļas maltā gaļa
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
1/2 TK
1/2 TK timiāns
timiāns
pēc garšas
pēc garšas melnie pipari, malti
melnie pipari, malti
1 gab.
1 gab. neliels sīpols, sarīvēts
neliels sīpols, sarīvēts
 
neliels ābols, sarīvēts
neliels ābols, sarīvēts
Pasniegšanai
4 gab.
4 gab. ciabatta maizītes
ciabatta maizītes
1 gab.
1 gab. Ledus salāti
Ledus salāti
1 gab.
1 gab. skābs ābols
skābs ābols
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Burgeri, sendviči, vrapi un kebabi
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Šie burgeri noteikti garšos bērniem, jo tie ir vienkārši - bez asām mērcēm un neskaitāmām grūti savaldāmām sastāvdaļām. Turklāt, pateicoties pievienotajam rīvētajam ābolam un timiānam, gaļa izdodas īpaši sulīga un aromātiska.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Maizītes pārgriež uz pusēm. Uz katras no tām liek salātlapu. Vienam ābolam izņem viducīti, sagriež to aptuveni centimetru biezās ripās.

    Gatavo burgerus, samīcot visas sastāvdaļas viendabīgā, vijīgā masā.

    Pannā sakarsē eļļu, veido burgerus un apcep tos aptuveni 5-7 minūtes no katras puses. Liek burgerus uz maizītēm.

    Pa to laiku liek pannā ābolu ripas un apcep tās pāris minūte no katras puses, līdz ripas ir zeltainas.

    Virs gaļas liek ābolu ripu, un burgerus noslēdz ar ciabattas "cepurīti".

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form