Sulīgi cūkgaļas burgeri ar timiānu un karamelizētu ābolu
Foto: Vida Press
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Šie burgeri noteikti garšos bērniem, jo tie ir vienkārši - bez asām mērcēm un neskaitāmām grūti savaldāmām sastāvdaļām. Turklāt, pateicoties pievienotajam rīvētajam ābolam un timiānam, gaļa izdodas īpaši sulīga un aromātiska.

Maizītes pārgriež uz pusēm. Uz katras no tām liek salātlapu. Vienam ābolam izņem viducīti, sagriež to aptuveni centimetru biezās ripās.

Gatavo burgerus, samīcot visas sastāvdaļas viendabīgā, vijīgā masā.

Pannā sakarsē eļļu, veido burgerus un apcep tos aptuveni 5-7 minūtes no katras puses. Liek burgerus uz maizītēm.

Pa to laiku liek pannā ābolu ripas un apcep tās pāris minūte no katras puses, līdz ripas ir zeltainas.

Virs gaļas liek ābolu ripu, un burgerus noslēdz ar ciabattas "cepurīti".

Comment Form