Sulīgie rabarberu mafini
Foto: Shutterstock
3.6000 5
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas

Gards un uz mēles kūstošs gardums, ko patīkami atsvaidzina vasaras garša - rabarberu gabaliņi.

Lielā bļodā ar dakšiņas palīdzību sajauc visas sausās sastāvdaļas.

Atsevišķā bļodā saputo olas, pievieno skābo krējumu, iemaisa izkausētu sviestu. Ar putojamo slotiņu maisa, līdz sviests iejaucies.

Slapjās sastāvdaļas pamazām lej klāt sausajām lielajā bļodā un ar silikona lāpstiņu vai koka karoti rūpīgi iemaisa. Mīklai jāsanāk viendabīgai un pabiezai.

Nomizo un mazākos gabaliņos sagriež rabarberus. Pievieno tos mīklai un iemaisa.

Sakarsē krāsni 180 grādus karstu.

Mafinu pannā ieklāj papīra formas* un ar saldējuma karoti vai lielo ēdamkaroti lej mīklu katrā formā, aizņemot 2/3.

Cep aptuveni 20 minūtes, līdz mafini uzpūtušies un vidus ir izcepies. To pārbauda, iedurot kociņu – ja tas iznāk ar pielipušu, slapju mīklu, tie vēl nav izcepušies.

*No šī daudzuma vajadzētu sanākt 12 mafiniem.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form