Sulīgie un kraukšķīgie vistas nageti
Foto: No privātā arhīva
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g vistas fileja
vistas fileja
200 ml
200 ml paniņas vai skābs krējums
paniņas vai skābs krējums
200 g
200 g nesaldinātas brokastu pārslas
nesaldinātas brokastu pārslas
1 TK
1 TK sāls
sāls
0,5 TK
0,5 TK pipari
pipari
  • Ēdieni bērniem
  • Eļļā vārītās uzkodas
  • Gaļas uzkodas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Garšīgi, sulīgi un kraukšķīgi – tādi ir vistas nageti, ko pārbaudījusi un iesaka @egitasvirtuve, bloga egitasvirtuve.lv veidotāja. Par savu blogu viņa saka: blogs kā personīgā recepšu klade!

    Šoreiz recepte, ko par labu atzinuši arī Egitas puikas: vistas nageti. Garšos visiem, jo kā var negaršot sulīga vistiņa kraukšķīgā mētelītī?

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistas fileju sagriež šķērsām, veidojot divu trīs kumosu izmēra gabaliņus. Ievieto lēzenā bļodā un pārlej ar paniņām vai iemaisa krējumā. Liek ledusskapī vai citā vēsā vietā vismaz uz 15 minūtēm. Var atstāt pamarinēties arī visu dienu – vistiņa kļūs tikai sulīgāka un kusīs uz mēles!

    Sasmalcina brokastu pārslas un ieber lielā traukā. Sāli un piparus sajauc atsevišķā traukā.

    Vistas filejai nolej liekās paniņas vai krējumu un sajauc tās ar sāls+pipari maisījumu.

    Sagatavo divas cepamās plātis. Ja ir pieejamas tādas, kas ir ar nepielīpošo pārklājumu, papildu taukvielas nebūs nepieciešamas. Ja pannas ir parastās – būs jāizpūš ar "non-stick" aerosolu vai jāapsmērē ar olīveļļu.

    Uzsilda cepeškrāsni līdz 200C.

    Vistas gabaliņus pa vienam ierok sasmalcinātajās brokastu pārslās, nedaudz paviļā un pēc tam kārto uz pannām.

    Cep vidējā cepeškrāsns plauktā 13 minūtes. Izceptas atdzesē uz restes, kārto traukā un pasniedz ar kādu pikantu mērci.

    Lai kraukšķīgi un garšīgi!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form