Foto: Shutterstock
Vai iespējams vēl vienkāršāk, vēl ātrāk, vēl svaigāk un vēl garšīgāk? Lai izbaudītu pilnībā, arbūzam, mellenēm un sieram vajadzētu būt atdzesētam. Mērcīti jācenšas pagatavot attiecīgajās proporcijās – mērcītēm iesakām uzticēties! Tieši dažādas, šķietami vienkāršas mērcītes vienkārši sagrieztus augļus un ogas bieži vien padara par salātiem – harmonisku garšu kopumu. Arī sāls un pipari palīdzēs izbaudīt šo sulīgo, bagātīgo salātu garšas nianses.
15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

arbūzs mellenes fetas siers pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari piparmētras3 ĒKolīveļļa1 ĒKcitronu sula

Sagatavošana

1

Bļodā sagriež arbūza gabaliņus, pieliek mellenes un fetas siera gabaliņus.

2

Olīveļļu samaisa ar citrona sulu, pārlej salātiem bļodā, uzmanīgi iemaisa.

3

Pārrīvē pāri citrona miziņu, pārkaisa ne pārāk smalki sakapātas piparmētras.

4

Pārkaisa ar sāli un svaigi maltiem melniem pipariem pēc garšas.

Lai sulīgi, sātīgi un garšīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!